Εξερευνήστε την Αλόννησο με ένα σκάφος...

...Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συναντήσεις...

Η ενοικίαση ενός σκάφους στην Αλόννησο είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Εξερευνήστε τις καταγάλανες και απροσπέλαστες από τη στεριά παράλιες.
Κολυμπήστε στις σπηλιές της Αλοννήσου και στους πανέμορφους κόλπους της Περιστέρας και αν είστε τυχεροί θα συναντήσετε δελφίνια και φώκιες...

Olympic 4.90 sx 30hp

Ενοικιάστε ολοκαίνουργια γρήγορα, ασφαλή μηχανοκίνητα σκάφη με κινητήρες 30 ίππων με 4χρονες μηχανές για καθαρότερες επιδόσεις και καλύτερη απόδοση καυσίμου.
Δεν χρειάζεται δίπλωμα ταχυπλόου, έχουν εύκολη οδήγηση και είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες!

Nireus 450 30hp

Τα σκάφη Nireus 450 διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, τέντες για ήλιο, ψυγείο πάγου και μαξιλάρια για πιο άνετη διαδρομή. Τα σκάφη αυτά είναι πάντα έτοιμα να ανταποκριθούν γρήγορα σε ελιγμούς χωρίς να γέρνουν υπερβολικά και χωρίς να χρειάζεται περισσότερη δύναμη.

Για την Αλόννησο

Η Αλόννησος είναι ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί με ποικίλες παραλίες και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Ανήκει στο συγκρότημα Σποράδων Μαζί με τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και τη Σκύρο.

Δεν χρειάζεται δίπλωμα ταχυπλόου, έχουν εύκολη οδήγηση και είναι ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.

Η ενοικίαση ενός σκάφους στο Πατητήρι στην Αλόννησος, θα είναι ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα που θα κάνετε στις διακοπές σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!!!

Όλα μας τα σκάφη καταστευάζονται από τη Nautica Center, επίσημος αντιπρόσωπος της Nireus και της Olympic Boats.

Nautica Center Alonissos Boats